Известие

Collapse
No announcement yet.

Диагностика

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Диагностика

Моля, ако някой има техническа възможност нека ми каже какво означават грешки със следните номера и какво да правя.
    1653
    1654
    444
    Човека при който я карах има добър сервиз и добра техника, но най-добронамерено ми каза, че не разбира от алфи и да я карам някаде в София.
    Доколкото разбрах 444 означава че има проблем с някакви газове -ЕГР
    1653 мисля че беше нещо с управление на разпределителен вал, а 1654 с някакъв всмуквателен колектор. Нека някои даде разяснение.
    Alfa 156 TS 144

Колега немога да ти кажа какво означават тези кодове,но ако си близо до София ти препоръчвам да звъннеш на Бобо и да си уговориш час при него за диагностика.Много е добър ето ти тел.0888-23-24-84
    Алфа Ромео 147-2.0 16V 2002g-ГИ
    The pleasure of driving Alfa Romeo!

Comment

ВантоТрейд....срещу Караулката за Панчерево
      sigpic
      Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
      " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
      "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

ДА ДА ДА ЗНАМ

Comment

Относно тия диагностики на мн места нищо не разбират-няма да коментирам някои фирми които толкова ги хвалите ама там нищо не моjeха да направят! Караите ги само в Bosch зимат -40лв.Имам мн приатели които ходят по мн места и не могат да им изчистят тия грешки :винк:

Comment

И във Бош какво правят за 10лв повече от Ванто или Бобо....казват ти ремонт за 600лв. за нещо което струва 5лв. с работа 100лв....и накрая пак стария проблем.

И а Бош е много разтегливо понятие...кой точно Бош

Грешки могат да се четат и при някой хора без пари и да се трият...но това не означава, че ще се реши проблема.
            sigpic
            Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
            " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
            "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Working...
            X